Kasvattajaesittely

pentukuva-e83df2ef1ae87268313d601b03509e44.jpg

Olen vuonna -64 syntynyt kasvattaja Vesannolta, Pohjois-Savosta. Asustelen perheeni kanssa Käkikumpu-nimistä taloa täällä maaseudun rauhassa. Perheeseeni kuuluvat mieheni Jarmo, poikani Toni, joka asuu Jyväskylässä ja tyttäreni Riikka, joka on opiskelujen jälkeen muuttanut myös Jyväskylään. Koirien lisäksi talossa asustaa kaksi kissaa, kolme undulaattia j neitokakadu. Pihalta tallista löytyy vielä kaksi hevosta ja lauma kanoja. (On tässä maalla asumisessa hyvätkin puolensa...)

Ensimmäiset omat koirani olivat sekarotuisia; Moppe, samojedin ja newfoundlandilaisen rakkauslapsi ja Pepi, oikea kunnon cocktail... Pepi olikin ensimmäinen ruusu. Toiseksi ruusuksi muutti Hiekkaniemen Iivari, unohtumaton Koira, jonka kanssa opiskelimme näyttelyjä ja reissasimme paljon. Kolmas ruusu, eurasiernarttu Salli (Hiekkaniemen Aamukaste), löi jalat alta jo pentulaatikosta - sen kauniimpaa pentua ei voi olla! Ja kyllä Salli onkin ollut rakas. Neljänneksi ruusuksi muutti niin ikään Hiekkaniemen kennelistä lapinkoiranarttu Onnenlantti, Lantti.

Kasvattajana pyrkimykseni on saada "vanhempiaan parempia", terveitä ja hyväluonteisia koiria. Kasvatustoiminta on hyvin pienimuotoista.